Selecteer een pagina

MEET THE TEAM

ONZE SPECIALISTEN

Ine is altijd al gefascineerd geweest door het menselijk lichaam en zijn functioneren. Direct na haar opleiding kinesitherapie (2012) is zij gaan verder studeren aan de osteopathie opleiding van het Fico Osteopathy Academy. In plaats van enkel naar de klacht zelf te kijken, kijkt zij naar het gehele lichaam met al zijn verschillende systemen (spieren, gewrichten, organen, zenuwstructuren en de schedel). Ine streeft in haar behandeling naar een lichaam in balans in al zijn aspecten. 

Ine Vanhaelemeesch

Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, Osteopathie D.O (FICO 2012 -2020)

Dennis studeerde in 2012 af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KUL. Hij specialiseerde zich in de manuele therapie en sportrevalidatie aan dezelfde universiteit.

Nadien ging hij zich verder specialiseren in myofasciale therapie (dry needling) en volgde hij een aantal bijscholingen in het kader van personal training (oa NASM).

De combinatie van deze specialisaties maken van Dennis een ervaren manueel- en sport therapeut met een sterk diagnostisch vermogen en een hoog manueel technische vaardigheid. Een actieve opvolging na een manuele behandeling is zijn handelsmerk.

Als sportkinesist en physical coach heeft hij ervaring met een grote variatie aan sportdisciplines. Zo werkte hij o.a. al samen met:

– 1e klasse Volleybalclubs Asterix Kieldrecht en Haasrode Leuven

– U19 nationale ploeg volleybal

– Voetbalclubs Oud Heverlee Leuven, Bierbeek (1e prov), Bertem Leefdaal (1e prov)

– Zwemclub Aquatics Leuven

– 1e klasse Hockeyclub KHC Leuven

– Klimclub Hungaria

– Handbalclubs Pentagoon Kortessem en Sint Truiden

– Daarbuiten heeft hij veel ervaring met lange afstandslopers, wielrenners, gevechtssporters en turnsters

Gaat het nu om een blessure, een preventief trainingsprogramma of prestatie bevorderende training, bij Dennis ben je aan het juiste adres

Dennis Vanmal

Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, Manueel therapeut | Sportkinesitherapeut | myofasciaal therapeut |

Daria studeerde in 2013 af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de KUL. Direct daarna specialiseerde zij zich in de manuele therapie en sportrevalidatie aan dezelfde universiteit. Tijdens haar werk als manuele therapeut voor volwassen en kinderen werd zij zeer geïnteresseerd in neurologische en pediatrische revalidatie. Nadien specialiseerde zij zich in de pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen  en behaalt zij titel NDT – Bobath therapeut.

Vervolgens volgde zij meerdere opleidingen over zwangerschap begeleiding en ontwikkeling problematiek bij pasgeboren baby’s.

Daria Uniszkiewicz

Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, Manueel therapeut | NDT - Bobath therapeut | Zwangerschapscoach

AFSPRAAK MAKEN?

Maak je graag een afspraak met één van onze specialisten?